1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Juustoinen jauhelihakastike ja ruismakaroneja

400 g jauhelihaa
suolaa
pippurisekoitusta
paprikajauhetta
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 isohko purjosipuli halkaistuna, huuhdottuna ja suikaloituna
1 palsternakka suikaleina
2 rkl vehnäjauhoja
200 g sulatejuustoa
1 tetra juustonmakuista ruokakermaa
vettä
ketsuppia
öljyä paistamiseen

Kuumenna öljy kattilassa. Paista jauheliha kypsäksi, mausta suolalla, pippurisekoituksella ja paprikajauheella. Lisää joukkoon valkosipulit ja suikaloidut purjot, kääntele minuutti-pari. Lisää palsternakkasuikaleet ja kääntele vielä hetki. Sekoita vehnäjauhot joukkoon.

Kaada joukkoon juustonmakuinen kerma, sulatejuusto ja ketsuppia maun mukaan. Ohenna vedellä sen verran, että saat mieleisesi paksun kastikkeen. Keittele miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Tarkista maku.

Tarjoa pastan tai perunoiden kanssa.