1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...


Muutaman tunnin ulkoilun jälkeen nälkä kurni vatsassa ja mietimme mitä pikaista taiomme ruokalautasille. Rupesin tietysti samaan syssyyn leipomaan kakkua ja lämmittelemään vauvalle aamulla jo etukäteen tehtyä ruokaa, joten päästin kauhan varteen toiseksi pienimmän apulaiseni. Itse pilkoin ainekset ja tyttö keitteli meille kastikkeen. Hänen vaatimuksestaan mun piti sitten vauvallekin moneen otteeseen kehua, että nyt syödään siskon tekemää ruokaa.

Juustoinen jauheliha-tomaattikastike ja pastaa

öljyä paistamiseen
1 sipuli silppuna
400 g jauhelihaa
n. 100 g herkkusieniä viipaloituina
jauhelihamaustetta
kuivattua jalapenoa
1/2 dl vehnäjauhoja
200 g sulatejuustoa
n. 2 dl vettä
1 tetra tomaattimurskaa

Freesaa sipulia öljyssä, lisää jauheliha, paista kypsäksi. Lisää joukkoon herkkusieniviipaleet, paista hetki. Mausta jauhelihamausteella ja varovasti kuivatulla jalapenolla.

Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja muut kastikkeen ainekset. Keittele miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.

Tarjoa lisäksi pastaa ja juustoraastetta.