1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelut, Keskimäärä: 4.00/5.00)
Ladataan...


Jauhelihakeitto saa uutta ilmettä, kun käytät perunan sijaan pastaa.

Jauhelihakeittto italialaisittain

1 sipuli silppuna
1 porkkana pieneksi kuutioituna
1 rkl öljyä edellisten freesaamiseen
1 litra vettä
1 lihaliemikuutio
2 varsisellerin vartta viipaleina
10 cm pätkä kesäkurpitsaa pieninä kuutioina
15 cm pätkä purjosipulia ohuina viipaleina
1/2 dl tummaa makaronia tai spagetin pätkiä
(2 dl paloiteltuja vihreitä papuja)
3 dl tomaattimurskaa (= 3/4 osa purkillista)
250 g jauhelihaa
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä

Kuumenna 1 rkl öljyä pannussa, freesaa sipulisilppua ja porkkanakuutioita hetki. Lisää vesi ja liemikuutio. Lisää hetken päästä selleri, kesäkurpitsa, purjo, (pavut), makaronit/spaghetti ja tomaattimurska liemineen. Keittele niin kauan, että kaikki ainekset alkavat olla kypsiä.

Paista jauheliha pannussa, mausta suolalla ja pippurirouheella. Lisää kypsä jauheliha keiton joukkoon, ripottele vielä persiljaa tai basilikaa pinnalle.

Valmis keitto on sakeaa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.