1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (35 arvostelua, keskimäärä: 4.31/5.00)
Ladataan...

Vaikka nuudelit mielletäänkin tyhjäksi pikaruoaksi, ne kuuluvat olennaisena osana aasialaiseen keittiöön. Runsaasti kasviksia ja yrttejä lisäämällä saat ruoasta herkullista tarjottavaa niin arkiseen ruokapöytään kuin illanistujaisiinkin. Arkipöydässä ruoan täydentää nopeasti kypsyvä jauheliha.

Jauheliha-nuudelipaistos
4-6 annosta

vettä
200 g hokkei-nuudeleita
2 rkl öljyä
500 g jauhelihaa
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl inkivääriä silputtuna
1 paprika suikaleina
1 nippu kesäsipulia silputtuna
3 kesäporkkanaa
100 g mungin ituja
1 rkl vahvaa chilikastiketta
1 rkl soijakastiketta
mustapippuria
1 ruukku korianteria
1 ruukku minttua

Kiehauta runsas määrä vettä. Ota kattila pois liedeltä.
Upota hokkei-nuudelit hetkeksi kiehuvan kuumaan veteen ja valuta. Nosta sivuun.

Kuumenna öljy.
Paista jauheliha ja valkosipulinkynnet.
Lisää inkivääri, paprika, kesäsipuli, porkkanat ja idut, kääntele hetki.
Mausta chilikastikkeella ja soijalla, sekä rouhitulla mustapippurilla.
Lisää joukkoon valutetut nuudelit ja paista hetken aikaa.
Silppua joukkoon tuoretta korianteria ja minttua.

Nauti!

Vinkki! Gluteenitonta ruokaa valmistaessasi käytä nuudelien tilalla esimerkiksi gluteenitonta riisipastaa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.