1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (87 arvostelua, keskiarvo: 3,74 / 5)
Ladataan...

Jauheliharuoat ovat arkiruokien kärjessä. Edulliset raaka-aineet ja nopea kypsyminen on arjen kiireessä tietysti plussaa. Kokeile tätä koko perheelle maistuvaa ruokaa!

Jauheliha-makaronipata
6 annosta

2 rkl rypsiöljyä
500 g nauta-sikajauhelihaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan
2 tl paprikajauhetta
½ tl chilijauhetta
2 sipulia silputtuna
1 punainen paprika pieninä kuutioina
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 nippu kevätsipulia
500 g paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
½ l vettä
4 dl pippuripastaa
100 g pakastemaissia
½-1 ruukku persiljaa silputtuna

Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy kattilassa ja paista jauheliha kauttaaltaan.
Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja chilijauheella.
Hienonna joukkoon sipulit, paprika, valkosipulinkynnet ja kevätsipuli. Kääntele hetki.
Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja pippuripasta. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen.
Lisää loppuvaiheessa pakastemaissi. Kuumenna.
Tarkista maku.
Silppua valmiin ruoan joukkoon tuoretta persiljaa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.