1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Myllyn Paras on tuonut markkinoille erilaisia gluteenittomia pastoja. Valmista herkullinen ja nopeasti valmistuva aterian gluteenittomasta porkkanaspagetista.
Oman pikantin lisänsä tähän ateriaan antaa salviapesto, jonka voit halutessasi korvata myös muilla pestokastikkeilla tai hienonnetulla tuoreella salvialla.


Gluteeniton Välimeren pasta
4 annosta

1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
50 g nokkosta, babypinaattia tai lehtikaalia
(vettä)
2 rkl oliiviöljyä
200 g miniluumutomaatteja
10 kpl mustia oliiveja
mustapippuria myllystä
3 rkl salviapestoa tai 3 rkl hienonnettua salviaa
200 g fetajuustoa

Lisäksi:
3-4 l vettä
1 tl suolaa
400 g Myllyn Paras Gluteeniton Porkkanaspagettia

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Mikäli käytät nokkosta, käsittele tuoretta nokkosta hansikkaat kädessä, irrota lehdet varsista ja ryöppää eli lisää lehdet kiehuvaan veteen hetkeksi aikaa ja valuta. Babypinaatin voit käyttää sellaisenaan, kun taas lehtikaalista tulee poistaa ennen leikkaamista kovat lehtiruodit.
Kuumenna oliiviöljy paistokasarissa tai pannulla ja lisää sipuli ja valkosipuli. Kääntele hetki ja lisää joukkoon ryöpätty nokkonen, babypinaatti tai paloiteltu lehtikaali ja kääntele hetki. Lisää miniluumutomaatit kokonaisina, oliivit viipaloituina ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Kääntele, kunnes tomaatit pehmenevät. Lisää vielä salviapesto ja fetajuusto murustettuna.
Kuumenna nopeasti.
Kiehauta vesi ja lisää suola ja porkkanaspagetti. Anna kiehua hiljalleen 9-10 minuuttia ja valuta.
Lisää valutettu spagetti muiden ainesten joukkoon ja lisää tarvittaessa salviapestoa.
Tarkista maku.
Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.