1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Tyylikäs ja maukas ateria valmistuu nopeasti, kun olet valmistanut tuorepastan jo ennakkoon jääkaappiin.

Gluteeniton pekoni-siitakesienipasta
2 annosta

150 g pekonia
100 g siitakesieniä
1 pieni sipuli
½ annos gluteenitonta tuorepastaa (kts. ohje tästä)
kiehuvaa vettä + ½ tl suolaa
100 g vihreää pestokastiketta
mustapippuria myllystä

Paloittele pekoni ja viipaloi siitakesienet. Hienonna sipuli.
Laita pekoni pannulle ja paista rapeaksi. Lisää siitakesienet ja sipuli. Kääntele hetki.
Kiehauta vesi ja mausta suolalla. Lisää tuorepasta ja keitä noin minuutti.
Valuta.
Laita pasta muiden ainesten joukkoon ja mausta vihreällä pestokastikkeella ja mustapippurilla.
Kuumenna.
Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Heirol

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.