Broileri-pestopasta

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Broileri-pestopasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

81 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Kariniemen

Broileri-pestopasta on helppo ja äärimmäisen herkullinen arkiruoka, joka valmistuu mureasta kananpojasta ja itse valmistetusta pestokastikkeesta. Kokeile ja ihastu!

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • tai oliiviöljyä
  • 2 kpl Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu
  • 1-1½ l vettä
  • 100 g pastaa
  • suolaa
Pestokastike
  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1½ dl oliiviöljyä
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 30 g parmesaanijuustoa
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

  • Ota Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Laita vesi kiehumaan ja lisää pasta ja suola.
  • Keitä, kunnes pasta on kypsää, mutta siinä on vielä puruvastusta.
  • Valuta.
  • Valmista pestokastike.
  • Paahda pinjansiemeniä hetki kuumalla pannulla käännellen.
  • Kuori valkosipuli.
  • Laita pestokastikkeen kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
  • Tarkista maku.
  • Kuumenna öljy pannulla.
  • Paista Kananpojan Minuuttipihvit molemmin puolin kääntäen.
  • Leikkaa kypsät pihvit reiluiksi suupaloiksi.
  • Sekoita valutettu pasta, pestokastike ja broilerinpalat keskenään ja tarjoa broileri-pestopasta heti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä