1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (46 arvostelua, keskiarvo: 3,87 / 5)
Ladataan...

Helppo ja äärimmäisen herkullinen arkiruoka valmistuu mureasta kananpojasta ja itse valmistetusta pestokastikkeesta. Kokeile ja ihastu!

Broileri-pestopasta
2 annosta

2 rkl rypsiöljyä tai oliiviöljyä
2 kpl Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu
1- 1½ l vettä
n. 100 g pastaa
ripaus suolaa

Pestokastike:
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
1 valkosipulinkynsi
1 ½ dl oliiviöljyä
1 ruukku basilikaa
30 g parmesaanijuustoa
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa

Ota Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Laita vesi kiehumaan ja lisää pasta ja suola. Keitä, kunnes pasta on kypsää, mutta siinä on vielä puruvastusta. Valuta.

Valmista pestokastike.
Paahda pinjansiemeniä hetki kuumalla pannulla käännellen.
Kuori valkosipuli.
Laita pestokastikkeen kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
Tarkista maku.

Kuumenna öljy pannulla. Paista Kananpojan Minuuttipihvit molemmin puolin kääntäen.
Leikkaa kypsät pihvit reiluiksi suupaloiksi.
Sekoita valutettu pasta, pestokastike ja broilerinpalat keskenään ja tarjoa heti.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.