1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Eilen tein päivällä ruoan tyhjentelemällä taas pussukoita ja nyssyköitä kaapista. Tällainen helppo ja nopeasti kypsyvä ruoka siitä syntyi, voisi kai kutsua pikalasagneksi.

Broileri-pastapaistos

100 g pekonia
500 g broilerisuikaleita
3 valkosipulinkynttä
2 varsisellerin vartta viipaloituna
1 sipuli silppuna
150 g parsaa kukintoina
5 dl vettä
1/2 dl ketsuppia
suolaa
pippurisekoitusta
vettä + vehnäjauhoja suurustukseen
n 200 g juustoraastetta
200 g sydän-pastaa

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Kuumenna pannu, käristä pekonit, lisää broilerisuikaleet, paista kypsiksi.

Lisää valkosipuli, selleri, sipuli ja parsa, kääntele hetki. Lisää joukkoon vesi ja ketsuppi, mausta suolalla ja pippurilla. Suurusta kastikkeeksi veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla, anna kiehua viitisen minuuttia.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastiketta, sydän-pastaa ja juustoraastetta.

Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.