1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Président on tuonut valikoimiinsa herkullisia sulatejuustouutuuksia, jotka sopivat herkuttelujuustoiksi leivän kanssa tai ruoanvalmistukseen.
Kotoisa Emmental on saanut seurakseen Brie -juuston, Brie-tryffelijuuston ja Chevre -vuohenjuuston.
Kokeile kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin, pastoihin, risottoihin, leivonnaisiin ja leivän päälle!

Brie-tryffeli-savulohipasta
4 annosta

3 l vettä
1 tl suolaa
300 g fusilli- tai pennepastaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2-3 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
1-2 prk (105 g) Président creme de Brie Truffes -sultejuustoa
2 dl kuohu- tai ruokakermaa
400 g lämminsavustettua lohta
mustapippuria myllystä
rucolaa


Président -valikoimaan on tullut myös uudet tyylikkäät voipakkaukset, jotka ovat loistavia juhlapöydässä tai illanistujaisissa. Tavallisen voin lisäksi valikoimissa on trendikäs suolakiteillä maustettu voi.

Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta.
Lisää suola ja fusilli- tai pennepasta.
Anna kiehua 8-10 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
Kuumenna rypsiöljy ja paista sipuleita hetki.
Lisää sulatejuusto ja kuohu- tai ruokakerma ja kiehauta.
Lisää ruodottomat lämminsavulohipalat.
Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää joukkoon valutettu pasta.
Sekoita ainekset tasaiseksi ja tarkista maku.
Ripottele annosten päälle rucolaa.

Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä President

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.