
- Annoksia: 8
- Valmistusaika: 20 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
- Annos: illanistujaiset, perhe
Täytetyt tortillat uunivuoassa
Ainekset
- rypsiöljy - 2 rkl
- sipuli - 1
- naudan jauheliha - 400 g
- tacomauste - 2 rkl
- valkosipulinkynsi - 2 rkl
- paprika - ½
- tacosalsa - 200 g
- tomaatti - 4 (lohkoina)
- pehmeä tortilla - 8
- juustodippikastike - 200 g
- juustoraaste - (vaihtoehto)
Allergeenit
- maito
- paprika
- tomaatti
Täytetyt tortillat ovat mainiota illanistujaisruokaa. Nämä valmistuvat helposti isollekin joukolle. Voit valmistaa täytteen jo hyvissä ajoin ja täyttää tortillat hieman ennen kuumennusta. Vuoraa uunivuoka tai uunipelti leivinpaperilla, jotta säästyt suuremmilta tiskeiltä.
Täytetyt tortillat uunivuoassa
8 annosta
2 rkl rypsiöljyä
1 iso sipuli
400 g naudan jauhelihaa
2 rkl tacomaustetta
2 valkosipulinkynttä
(½ paprika)
200 g tacosalsaa
4 tomaattia lohkoina
8 pehmeää tortillaa
200 g valmista juustodippiä TAI 100 g juustoraastetta
Kuumenna öljy pannulla. Hienonna sipuli ja paista sipuli ja jauheliha käännellen. Mausta tacomausteella ja hienonnetulla valkosipulilla. Lisää (paprikasuikaleet ja) tacosalsa ja kuumenna.
Laita tortilloiden keskelle jauhelihatäytettä, tomaattilohkoja ja juustodippiä tai juustoraastetta.
Kääri rulliksi ja laita vieretysten leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
Kuumenna 200-asteessa noin viisi minuuttia.
Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.