1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (28 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Stroganoff

tilkka öljyä paistamiseen

400 g naudan sisäpaistia tai paahtopaistia
1 iso sipuli silppuna
suolaa
mustapippuria tai pippurisekoitusta
vettä
1/2-1 prk tomaattipyreetä
vehnäjauhoja suurustukseen + tilkka vettä
maustekurkkuja suikaleina tai kuutioina
kermaa tai smetanaa

Leikkaa liha poikkisyin suikaleiksi. Silppua sipuli. Käristä sipuli kuumassa pannussa öljyssä, lisää joukkoon liha. Kun liha on saanut väriä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon vettä sen verran, että lihat peittyvät. Kiehauta. Lisää tomaattipyree.

Suurusta veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla. Anna hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Lisää suikaloidut tai kuutioidut maustekurkut ja tilkka kermaa tai smetanaa.

Tarjoa lisäksi perunasosetta ja lusikallinen smetanaa annosta kohden.