1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 4,20 / 5)
Ladataan...



Valmis annos, joka ei ole turhan kaunis, mutta todella hyvän
makuinen. Lisäkkeeseen en ehtinyt yhtään paneutua, kun pieni pyöräilijä
hinkui niin kovasti ulos….

Juustoa ja pepperonia viipaloidun ja ohueksi nuijitun sisäpaistipihvin päällä

Naudanlihakääryleet juusto-kermakastikkeessa
Rulliksi käännelty ja cocktailtikuilla kiinnitetty

Naudanlihakääryleet juusto-kermakastikkeessa

Kastikkeena juustoinen kermakastike

Siispä asiaan.

Leikkaa
naudan sisäpaistista tai ulkofileestä n puolen sentin paksuisia
pihvejä. Nuiji ne kelmun välissä ohueksi. Laita keskelle pihviä
haluamaasi täytettä, tässä tapauksessa juustoa ja pepperonia, kääri
tiiviille rullalle. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla.

Kuumenna
rasvaa pannussa. Nosta kääryleet kuumalle pannulle, älä täytä enempää
kuin 2/3 osaa pannusta, ettei se jäähdy. Paista lihan pintaan hyvä
väri. Kun käännät kääryleet, poista cocktailtikut ja paina ne lihaan
uudestaan toiselta puolelta, jos tarve vaatii, eli jos kääryleen reunat
alkavat irivstellä.

Kun kääryleet ovat saaneet väriä
kauttaaltaan, lisää pannuun hieman vettä. (itse laitoin 600 grammalle
lihaa 2 dl vettä) Tässä vaiheesa pannulla voi olla tiiviimminkin
lihakääryleitä hautumassa. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria,
laita kansi päälle. Kaada joukkoon 2 dl kuohukermaa, keittele miedolla
lämmöllä kastiketta kasaan, samalla kun liha hautuu. Hauduta kääryleitä
10-15 minuuttia.

Jos kastike on tässä vaiheessa liian löysää,
voit suurustaa sen tilkkaan vettä sekoitetuilla vehnäjauhoilla, hauduta
kastiketta kymmenisen minuuttia, nosta lihat siksi aikaa sivuun. Mausta
sinapilla. Tarkista maku. Nosta lihat vielä joukkoon ja kuumenna.

Tarjoa lisäksi perunaa jossain muodossa.