1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Syksyllä nautitaan ihanista lämmittävistä ruoista. Päivien viiletessä on ihana herkutella mureiksi muhineilla liharuoilla.
Mikäli omistat painekattilan, kannattaa se ottaa esille nyt. Voit toki valmistaa ruoan myös tavallisessa kattilassa tai paistokasarissa.

Naudanlihaburritot
4-6 annosta

1 kg naudan paahto- tai sisäpaistia
3 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
1 pss Santa Maria Spice Mix for BURRITO -mausteseosta
100-200 g herkkusieniä
100-200 g hillosipuleita
215 g Santa Maria Refried beans -pintopapuja
215/110 g (puolikas purkki) Santa Maria Red Jalapeno, hot
500 g tomaattimurskaa
3 dl vettä

Lisäksi:

1 pkt Santa Maria Original Soft Tortilla

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Mikäli käytät painekattilaa, voit leikata lihan kuutioiksi, muuten leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi.
Kuumenna öljy ja paista lihaan väri pintaan.
Lisää joukkoon mausteseos, lohkotut herkkusienet, valutetut hillosipulit, pintopavut ja punaiset jalapenot. Kääntele hetki.
Lisää vielä tomaattimurska ja vesi. Mikäli käytät painekattilaan, tarkista että nestettä on sen verran, että lihat peittyvät. Kypsennä 50 minuuttia.

Mikäli valmistat ruoan pannulla, valmista ruoka muuten samoin, mutta leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja anna ruoan kiehua miedolla lämmöllä, kunnes liha on kypsää.
Tarkista maku.

Tarjoa seuraksi salaattiaineksia, smetanaa tai ranskankermaa, jalapenoviipaleita ja riisiä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Santa Maria

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.