1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Naudanlihaa ja nuudeleita

250 g Santa Marian täysjyvävehnänuudeleita

tilkka seesamiöljyä

300 g naudan sisäpaistia poikkisyin suikaloituina
1/2 dl Dan sukkerin Culinary inkiväärisiirappia
Santa Marian limepippuria myllystä
Santa Marian chili explosion mausteseosta myllystä
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 varsisellerin vartta viipaleina
2 sipulia ohuina viipaleina
3-4 tomaattia lohkoina
1 rkl Ketjap Manis -makeaa soijakastiketta
2-3 rkl mango chutneya
korianteria silppuna

Kiehauta reilu määrä vettä kattilassa, lisää nuudelit ja anna kypsyä noin 4 minuuttia, siivilöi.

Kuumenna seesamiöljyä pannussa, paista väri naudanlihasuikaleisiin, mausta inkiväärisiirapilla, limepippurilla ja chili explosion -mausteseoksella.
Lisää joukkoon valkosipuli, varsiselleri, sipuli ja tomaattilohkot, sekä makea soijakastike ja mango chutney.
Kääntele joukkoon vielä valutetut vehnänuudelit, kuumenna.

Ripottele joukkoon reilusti korianteria silppuna.