1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Yksinkertaista ja hyvää….

Naudanlihaa ja kasviksia

tilkka öljyä
300-400 g naudan paahtopaistia (tai sisäpaistia)
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
mustapippuria myllystä
n. 3 rkl soijaa
10 cm pätkä purjosipulia halkaistuna ja ohueksi viipaloituna
paksoita tai kiinankaalia maun mukaan (itse käytin paksoita sen verran, että kypsentämättömänä ne täyttivät yhden wokkipannun)
3 isoa tomaattia kuutioituna (ei tarvitse kaltata)
tuoretta minttua silputtuna (maun mukaan)

Kuumenna öljy wokissa. Pikapaista ohuiksi suikaleiksi poikkisyin leikatut lihat, sekä valkosipuli. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja soijalla. Lisää purjo ja paksoi/kiinankaali, paista käännellen kunnes paksoi/kiinankaali pehmenee (muutama minuutti). Lisää tomaatit ja minttu, kääntele hetki. Rouhi joukkoon vielä mustapippuria ja mausta tarvittaessa vielä soijalla.

Tarjoa lisäksi riisiä.