1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskimäärä: 4.20/5.00)
Ladataan...

Helppo ja maukas pikaruoka syntyy mureasta paahtopaistista ja nuudeleista. Kasviksia voit lisäillä tai vaihtaa omien mieltymysten mukaan.
Tämä on kätevä ruoka isommallekin joukolle.

Naudanliha-nuudelipaistos
3-4 annosta

600 g paahto- tai sisäpaistia suikaleina

1 munan valkuainen
1 rkl vettä
2 rkl soijakastiketta
3 rkl maissitärkkelystä

leivitys: 5 rkl maissitärkkelystä

Lisäksi:
öljyä
2 isoa sipulia ohuina lohkoina
1 punainen paprika suikaleina
1/4-1/2 punainen chilipaprika hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
400 g parsakaalia tai romanescoa paloiteltuna
227/140 g bambunversoja valutettuna
mustapippuria myllystä

vettä
250 g (täysjyvä)vehnänuudelia

Leikkaa naudan sisä- tai paahtopaisti poikkisyin ohuiksi suikaleiksi. Vatkaa valkuainen kulhossa kevyesti vaahdoksi, lisää joukkoon vesi, soija ja maissitärkkelys.
Laita lihasuikaleet liemeen kymmeneksi minuutiksi.

Laita 5 rkl maissijauhoja lautaselle ja kääntele marinoidut lihasuikaleet jauhoissa.
Kuumenna reilusti öljyä pannussa ja paista liha muutamassa erässä kuumassa öljyssä. Nosta liha sivuun.

Pikapaista sipulilohkot, paprikasuikaleet,chilisilppu, valkosipuli ja parsa.Lisää lopuksi valutetut bambunversot ja paistetut lihasuikaleet.
Mausta mustapippurilla.

Kuumenna reilu määrä vettä ja nosta sivuun. Laita nuudelit joukkoon, peitä kannella ja valuta muutaman minuutin kuluttua.
Sekoita ainekset pannulla ja kuumenna, tai tarjoa erikseen.
Tarkista maku.

Tarjoa seuraksi vahvaa chilikastiketta.

Vinkki! Voit lisämaustaa seosta tarvittaessa soijakastikkeella.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.