1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskimäärä: 4.78/5.00)
Ladataan...

Naudan filee ja uuniperunat ovat herkullinen yhdistelmä, jonka kruunaa itse valmistettu ja sopivasti maustettu kylmä kastike.

Naudanfileetä ja uuniperunaa

öljyä tai voita paistamiseen

1 pkt (n. 600 g) HK Naudan ulkofileepihvejä, maustettu
4 isoa Rosamunda-perunaa

Täyte:
200 g creme fraichea
10 cm pala kurkkua pieninä kuutioina
1 ruukku ruohosipulia silppuna
ripaus suolaa
pasta rossa -mausteseosta tai muuta paprikapohjaista mausteseosta
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ punainen paprika pieninä kuutioina

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Pese perunat hyvin ja töki niihin haarukalla reikiä. Kääri perunat folioon ja kypsennä 175 asteessa uunissa noin tunti. Kokeile välillä kypsyyttä haarukalla tai puutikulla.

Valmista täyte. Sekoita creme fraichen joukkoon kurkkukuutiot, ruohosipulisilppu, suolaa, pasta rossa -mausteseosta ja hienonnetut valkosipulinkynnet, sekä paprikakuutiot. Tarkista maku.

Paista pihvit molemmin puolin ja tarjoa uuniperunoiden ja kylmän kastikkeen kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.