1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Nyt valmistetaan ihanaa viikonloppuruokaa!
Piparjuurella maustettu perunasalaatti on upean makuinen!
Se sopii monenlaisten herkkujen kanssa tarjottavaksi, ihan sellaisenaankin.

Naudan ulkofileetä, valkosipulipapuja ja piparjuuriperunasalaattia
4 annosta

2-3 rkl rypsiöljyä
600 g naudan ulkofileetä
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä

Piparjuuri-perunasalaatti:
6 kypsää, keskikokoista perunaa
1 iso omena
2 avomaankurkkua tai ½ tuorekurkku
½ dl ruohosipulia
250 g Felix Piparjuurimajoneesia

Valkosipulipavut:

1 l vettä
ripaus suolaa
150 g papuja
2 rkl öljyä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

Aloita perunasalaatista. Kuori kypsät perunat ja omena, paloittele reiluiksi suupaloiksi. Paloittele avomaankurkut tai tuorekurkku ja hienonna ruohosipuli. Sekoita ainekset keskenään ja kääntele joukkoon Felix Piparjuurimajoneesi. Tarkista maku.

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Poista kalvot ja leikkaa naudan ulkofilee poikkisyin tasakokoisiksi viipaleiksi.
Paina pihvejä kevyesti nyrkillä.
Käännä pihvit öljyssä ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä ja valuta.

Kuumenna öljy pannulla.
Lisää pavut ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele hetki keskilämmöllä.

Nauti murea naudanfilee valkosipulipapujen ja piparjuuriperunasalaatin kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.