1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Ruokaisat salaatit ovat paitsi tyylikästä tarjottavaa, yhtä täyttäviä kuin lämpimät ateriat. Voit valmistaa salaatin etukäteen odottelemaan vieraita.

Itämainen naudanliha-nuudelisalaatti
2-4 annosta

1-2 l vettä
150 g täysjyväriisinuudelia
2 rkl rypsiöljyä

Lisäksi:
öljyä paistamiseen
1 pkt (300 g) HK Naudan ohut sisäpaistisuikale, maustamaton
2 valkosipulinkynttä
1/3-1/2 punainen chilipaprika
suolaa
mustapippuria
1 punasipuli
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 pieni kurkku
1 punainen paprika
50 g sokeriherneenpalkoja
1 limen puristettu mehu
tuoretta minttua
tuoretta korianteria

Kiehauta vesi ja nosta kattila pois liedeltä.
Kasta nuudelit kiehuvaan veteen hetkeksi, kunnes ne kypsyvät. Valuta ja anna jäähtyä.
Sekoita halutessasi joukkoon hieman öljyä, jotta ne pysyvät irtonaisina.

Nosta liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Paista kuumassa pannussa öljyssä. Hienonna valkosipulin kynnet ja chilipaprika ja lisää joukkoon käännellen.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka ja anna maustua hetki.
Leikkaa kurkku ja paprika ohuiksi suikaleiksi.
Suikaloi sokeriherneenpalot ohuiksi viipaleiksi.
Sekoita salaattiainekset keskenään ja purista joukkoon limenmehua.
Hienonna reilusti minttua ja korianteria ja sekoita salaatin joukkoon.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.