1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...


Punaviinimarinoitu härän filee on valmiiksi marinoitua härkää, jonka valmistus on helppoa. Paista pannulla ja valmista lisäkkeet oman maun mukaan. Tämä ateria sopii juhlahetkeen. Voit halutessasi tarjota seuraksi punaviinikastiketta.

Härän fileetä punaviinikastikkeella ja valkosipuliperunat

öljyä paistamiseen
1 pkt HK Häränpihvi punaviinimarinoitu

Valkosipuliperunat
n. 1 ½ kg perunoita
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 rkl öljyä paistamiseen
suolaa
1 tl paprikajauhetta
4 dl kuohu-, tai ruokakermaa

Lisäksi:
1 rkl öljyä
150 g sokeriherneenpalkoja
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

Aloita perunoista. Kuori perunat ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy kattilassa tai laakeassa pannussa.
Paista perunoita koko ajan käännellen muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää kerma ja kuumenna. Kaada seos uunivuokaan ja paista 175-200 asteessa, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Valmista lisäke. Hienonna valkosipulinkynsi.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää sokeriherneenpalot kokonaisina tai viipaloituina ja kääntele yhdessä valkosipulin kanssa muutaman minuutin ajan.

Paista häränpihvit kuumassa pannussa öljyssä ja tarjoa valkosipuliperunoiden ja sokeriherneenpalkojen kanssa.