1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelut, Keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Nyt nautitaan syksyn raikkaudesta ja grillataan satokauden aineksia, jotka nautitaan murean ankanrinnan kanssa. Grillaa ruoka ulkona illanistujaisten merkeissä tai yhdistä herkuttelu syksyn pihatalkoisiin.

Ankanrintaa ja satokauden kasviksia grillattuna
2 annosta

1 ankanrintafilee
suolaa
mustapippuria
1 iso palsternakka
3 punajuurta
1 sipuli
1 keskikokoinen (500 g) bataattia
avokadoöljyä
3 valkosipulinkynttä
suolaa myllystä

Hellapoliisi: Ankanrintaa ja satokauden kasviksia grillattuna

Ota tuore tai sulatettu ankanrintafilee huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Tee ankanrintafileen rasvaan ristikkäisviillot.
Ota yhtä suuret leivinpaperi- ja folioarkit ja laita ne päällekkäin siten, että folio on alimmaisena.
Käännä reunat siten, että ne pysyvät päällekkäin.
Laita tämä grillipelti grilliin ja nosta päälle ankanrintafilee nahkapuoli alaspäin. Laita grilli päälle ja kypsennä fileetä yhteensä noin 10 minuuttia välillä kääntäen.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Anna fileen vetäytyä folioon käärittynä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Kuori palsternakka, punajuuret, sipuli ja bataatti.
Leikkaa palsternakka pitkiksi isoiksi paloiksi, punajuuret viipaleiksi, sipuli lohkoiksi ja bataatti kuutioiksi. Kääntele joukkoon avokadoöljyä ja hienonnettua valkosipulia.
Grillaa parilalla tai foliosta ja leivinpaperista käännellyn grillipellin päällä välillä käännellen.
Tarjoa ankanrinnan seurana.

Koristele annos rucolalla ja nauti tuoreen leivän kanssa.

Tarjoa seuraksi kylmää Crowmoor -siideriä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Crowmoor -logo

#crowmoor, #crowmoorcider, #crowmoor&food, #qualitytime,#qualitycider

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.