1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelut, Keskimäärä: 4.00/5.00)
Ladataan...

Karjalanpaisti

n. 1 kg possun ja naudan paistipaloja
suolaa
7-8 mustapippuria
1 laakerinlehti
2-3 porkkanaa paloina
2-3 sipulia paloina
vettä

Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat uunivuokaan, ripottele pinnalle suola, lisää pippurit ja laakerinlehti. Laita vettä sen verran, että lihat peittyvät. Lisää joukkoon porkkana- ja sipulipalat.

Hauduta kypsäksi uunissa 150 asteessa 5-6 tuntia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.