1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kauppojen vihanneshyllyt notkuvat nyt erityisesti juureksista. Päätin tehdä reseptin helppoon uuniruokaan, jossa maistuu ihanat juurekset ja murea kebabliha.
Herkullista!

Juustoinen kebab-juuresvuoka

300 g perunoita
300 g porkkanoita
100 g palsternakkaa
400 g bataattia
150 g sipulia
tilkka öljyä
suolaa
pippuria

(muita mausteita maun mukaan)
400 g kebablastuja (pakastealtaasta)
2 1/2 dl Valio Ruoka kerma 3 juustoa
2 dl ruokakermaa
3 valkosipulinkynttä
200 g juustoraastetta

Kuori perunat, porkkanat, palsternakka ja bataatti ja kuutioi ne pieniksi kuutioiksi.
Silppua sipuli.
Kuumenna tilkka öljyä kattilassa.
Kuullota aineksia muutaman minuutin ajan, jotta ne hieman esikypsyvät.
Sekoita joukkoon mausteet, kebablastut, kermat, hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.
Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä noin 200 asteisessa uunissa, kunnes juurekset ovat sopivan pehmoisia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.