1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 3,60 / 5)
Ladataan...

Testasin pannarikohokasvuokaani muffineihin, sehän soveltuu näppärästi siihenkin,mutta kuten takana olevista paperiversioista huomaatte, siihen ei kannata laittaa pohjalle muffinivuokia, koska vuoka on kapeampi ja korkeampi kuin normaali muffinipelti.

Hieman taas soveltelin ohjeitani ja tällaisia niistä tällä kertaa tuli.
Koska mulla ei ollut kaapissa tomusokeria eikä suklaata kuorrutteeksi, täytin muffinit vaniljakreemillä, jotta niihin sai lisää mehevyyttä=)
Keskellä oleva on täytetty muffinin päältä pursottimella siten, että painoin tyllan muffinin sisään ja pursotin kreemiä.
Hauskempia niistä tuli siten, että pursotti täytettä pohjan kautta, silloin täyte on myös syöjälle yllätys.

Vaniljakreemitäytteiset banaani-cappuccinomuffinit n 12 kpl

2 munaa
1,5 dl fariinisokeria
1 dl cappuccinoa (esim jauheesta)
100 g sulatettua margariinia
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
1 dl wienernougat crushia
1 banaani soseutettuna

Riko munien rakenne ja lisää sokeri.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet muna-sokerivaahtoon yhdessä margariinin ja cappuccinon kanssa, älä vatkaa. Lisää joukkoon vielä banaani.

Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteisessa uunissa n 20 minuuttia.


Täyte:
vajaa desi vaniljakreemijauhetta
maitoa tai vettä sen verran, että kreemistä tulee pursotettavan paksu

Sekoita kreemijauhe ja neste ja anna seoksen seistä hetki.
Laita seos pursotinpussiin, jossa on suorapäinen melko pieni tylla.
Paina tylla jäähtyneen muffinin pohjasta sisään ja pursota täyte.

Voit siivilöidä pinnalle tomusokeria.