1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua. Keskiarvo: 4,63/5)

Punaherukat ovat mukavan kirpakoita sattumia muffineissa.
Rapean makea toscakuorrute taittaa herukan kirpeää makua.

Tosca-herukkamuffinit

1 1/2 dl juoksevaa margariinia tai 150 g margariinia sulatettuna
2 dl luomuruokosokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1- 1 1/2 dl punaherukoita
1/2 dl maitoa

Kuorrute:
1 dl mantelilastuja
1 dl luomuruokosokeria
75 g margariinia
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl maitoa

Sekoita taikinan ainekset esimerkiksi puuhaarukalla ja jaa suuriin muffinivuokiin. Paista 200 asteessa ensin noin 7 minuuttia. Valmista sillä välin kuorrute.

Laita kuorrutteen ainekset pieneen kasariin ja hämmennä varovasti käännellen, kunnes margariini on sulanut ja seos kiehahtanut.

Levitä täyte muffinien pinnalle ja jatka kypsennystä, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

HUOM! Reseptissä käytetty Dansukker-sokerituotteita.