1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 3,50 / 5)
Ladataan...

Mikä voisi olla herkullisempaa kuin suklaiset muffinit, joihin on kätketty tuoreita kirsikoita mehevöittämään taikinaa. Valmista nämä juhlavat muffinit helposti ja vaivatta.

Suklaiset kirsikkamuffinit
15-20 kpl

2 munaa
2 ½ dl sokeria
4 dl Myllyn Paras Emännän puolikarkeita vehnäjauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 ¼ dl rypsiöljyä
200 g tummaa suklaata
1 dl maitoa
2-3 dl tuoreita kirsikoita

Pinnalle:
50-100 g tummaa suklaata
15-20 kirsikkaa

Mittaa kulhoon munat, sokeri, emännän puolikarkeat vehnäjauhot, sokeroimaton kaakaojauhe, leivinjauhe, vaniljasokeri ja rypsiöljy. Sekoita.
Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Lisää suklaa taikinaan yhdessä maidon ja paloiteltujen kirsikoiden kanssa, joista on poistettu siemenet.
Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin.
Paista muffineja 200-asteessa noin 20 minuuttia.
Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Valuta jokaisen muffinin päälle hieman suklaata ja koristele kirsikoilla.

Reseptin laatinut

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa
Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.