1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelut, Keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Tänään 4-vuotiaani halusi ehdottomasti tehdä "muhvinsseja."  Sopiva
ohje löytyi Sekasopan Marielta, mutta koska lopulta valkosuklaa oli
ihan kateissa, jouduimme jättämään aiotut mustikat pois ja korvaamaan
valkosuklaan leivontasuklaalla, näistä tuli sitten ihan erilaisia.
Ainesuhteet taikinaan ovat kuitenkin Marien käsialaa. Lämpiminä nämä
olivat tosi hyviä, lapset tykkäsivät kylminäkin, minusta ne taas olivat
silloin ihan liian mietoja.

Suklaamuffinit 16 kpl


3 munaa
11/4 dl sokeria
100 g sulatettua margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3/4 dl Flora vanillaa (tai saman verran kermaa + 1 tl vaniljasokeria)
80 g vaaleaa leivontasuklaata (Fazer) rouhittuna tai lastuina
1,5 dl Wienernougat crushia
 

Vatkaa
munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet,
sekä margariinisula ja kerma. Sekoita taikinaan vielä suklaa ja
wienernougat crush. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteisessa
uunissa viitisentoista minuuttia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.