1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Epäilyttääkö? Siinä tapauksessa erityisesti suosittelen kokeilemaan tätä reseptiä.
Mikäli porkkanakakku on heikkoutesi, pidät takuuvarmasti myös kurkkukuppikakuista. Nämä mehevät suupalat voit leipoa myös uunivuokaan ja leikata annosneliöiksi.

Kurkkukuppikakut
12-15 kpl

4 kananmunaa
2 dl rypsiöljyä
300 g raastettua kurkkua
4 dl sokeria
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
½ tl kardemummaa

Kuorrutus:
200 g tuorejuustoa tai sulatejuustoa
4 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
½ tl raastettua sitruunan kuorta

Riko kananmunat kulhoon. Mittaa joukkoon öljy. Raasta kurkku ja purista ylimääräinen neste pois. Lisää kurkkuraaste kulhoon. Mittaa joukkoon sokeri, vehnäjauhot, ruokasooda, leivinjauhe, kaneli ja kardemumma. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin.
Paista 225 -asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 15 minuuttia. Jäähdytä.
Valmista kuorrutus.
Mittaa kuorrutuksen ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä kuorrutus valmiiden kuppikakkujen päälle. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.