1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Kuorrutetut banaanimuffinit 12 kpl

2 isoa munaa
1 dl Dan Sukkerin Tummaa Muscovadosokeria
1 dl taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
100 g (1 dl) sulatettua voita tai margariinia
3 banaania soseutettuna

Kuorrute:

2 dl Dan Sukkerin ruokotomusokeria
2 rkl vettä

Pinnalle: nonparelleja tai muita koristerakeita

Riko kulhoon munat, lisää sokerit ja keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe.
Sekoita joukkoon lopuksi sula margariini ja soseutetut banaanit.

Aineksia ei tarvitse vatkata, riittää että sekoitat ne tasaiseksi taikinaksi esimerkiksi puuhaarukalla tai vispilällä.

Paista paperisissa muffinivuoissa tai muffinipellillä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Sekoita kuorrutteen Ruokotomusokeri ja vesi tasaiseksi tahnaksi, nostele lusikalla hieman jäähtyneen muffinin pinnalle.
Ripottele koristeeksi nonparelleja tai muita koristerakeita.

HUOM! Ruokotomusokeri ilmestyy kauppojen hyllyille toukokuun aikana!