1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Mikromarengit ovat helppotekoisia ja nopeita valmistaa. Nopea kypsennys pitää marengin värin myös upeana. Valmista vaikka ystävänpäivää juhlistamaan.

Ystävänpäivän mansikkaiset marenkikupit
4 annosta

Mikromarengit:
1 munanvalkuainen
250 g Dansukker Mansikanmakuista Tomusokeria

Lisäksi:
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g tuoreita mansikoita
minttua

Laita munanvalkuainen kulhoon.
Vaivaa käsin joukkoon mansikanmakuinen tomusokeri, kunnes saat tasaisen taikinan.
Vaivaa taikinasta tanko ja irrota siitä pieniä nokareita. Pyöritä palloiksi leivinpaperilla suojatun mikroaaltouunilautasen päälle. Laita nokareita harvakseltaan ja jätä kypsennysvaraa.
Kypsennä mikroaaltouunissa täydellä teholla noin minuutti ja jatka pienissä erissä tarvittaessa.
Mikroaaltouunissa, jossa on pyörivä alusta, tarkista, että alusta mahtuu pyörimään leivinpaperista huolimatta, näin marengit kypsyvät tasaisesti, eivätkä pala.

Vaahdota vispikerma ja mausta Siro erikoishienolla sokerilla ja vaniljasokerilla.
Paloittele mansikat halutessasi.
Kokoa marengeista, kermavaahdosta ja mansikoista ihana kerrosjälkiruoka kulhoihin.
Koristele mintulla.
Tarjoa!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Dansukker