1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arvostelua, keskiarvo: 4,15 / 5)
Ladataan...

Tulinen chorizomakkarapata on ihanan lämmittävä ruoka pimeneviin syysiltoihin. Tämä ruoka on loistava tarjottava myös illanistujaisissa tuoreen leivän kanssa. Nevalan perunan valmiit perunakuutiot tekevät ruoanlaitosta myös helppoa ja nopeaa.

Tulinen chorizomakkarapata
4-6 annosta

2 isoa sipulia
4 valkosipulinkynttä
1 punainen chilipaprika
400 g chorizomakkaraa
1 pieni kesäkurpitsa
1 paprika
3 rkl rypsiöljyä
800 g tomaattimurskaa
250 g salsakastiketta
2 laakerinlehteä
mustapippuria myllystä
700 g Nevalan peruna Soppaperunaa (kuutioitu)
½ l vettä
(suolaa)
(vettä tarvittaessa)

Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja punainen chilipaprika.
Leikkaa chorizomakkarat pieniksi kuutioiksi.
Leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi ja suikaloi paprika.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää sipulit, valkosipulit ja makkarakuutiot. Kääntele hetki ja lisää kesäkurpitsa ja paprika.
Kääntele muutaman minuutin ajan.

Lisää tomaattimurska, salsakastike, laakerinlehdet ja mustapippuria myllystä. Anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia.
Lisää perunakuutiot ja vesi ja sekoita varoen.
Kuumenna. Lisää tarvittaessa vettä.
Tarkista maku.
Lisää tarvittaessa suolaa.
Koristele ruoka tuoreella timjamilla tai muilla yrteillä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössa Nevalan Kypsät perunaherkut

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.