1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (16 arvostelua, keskiarvo: 4,13 / 5)
Ladataan...

Kokeilin, miten siskonmakkarat taipuvat pihveiksi.
Ruoan aikaa vievin osuus oli perunasoseen valmistus, itse pihvit valmistuivat muutamissa minuuteissa.

Kaupan valmiit perunasosejauheet- ja hiutaleet ovat käteviä piirakkapohjien tai murekemassojen valmistukseen,
itse käytin sellaista nyt tähän ruokaan.
Myös kaupan pakastealtaissa on perunasoseaineksia.
Edellisen päivän muussinjämiä voi tietenkin myös hyödyntää ruoanlaitossa.

Älä lisää ruokaan ylimääräistä suolaa, sillä makkarat sisältävät sitä jo valmiiksi riittävästi, sekä muitakin mausteita.

Siskonmakkarapihvit

4 annosta

½ dl perunasosejauhetta
1 dl vettä
500 g siskonmakkaroita
ripaus chilijauhetta tai Santa Marian Chili Explosion -mausteseosta myllystä
1 muna
½ dl tuoretta persiljasilppua
1 dl juustoraastetta

Laita kulhoon perunasosejauhe ja vesi, sekoita tasaiseksi.
Purista makkarat suolista joukkoon, mausta ripauksella chilijauhetta.
Riko joukkoon muna, silppua persilja ja lisää vielä juustoraaste.
Sekoita massa tasaiseksi.

Muotoile kostutetuin käsin pieniä pihvejä ja paista kuumassa pannussa rasvassa molemmin puolin muutaman minuutin ajan.

Tarjoa lisäksi perunasosetta.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.