1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Eräänä päivänä kauppareissulla työnsin nenäni pakastealtaaseen ja tutkailin mitä sieltä löytyy.
Mukaan tarttui valmis pyttipannu kilon pussissa.
Aika pian sen käytölle löytyikin sopiva hetki.
Pientä tuunausta ja kohta ruoka olikin jo valmis.
Kohtalaisen isolle määrälle ruokaa kertyi hintaa kaikkinensa noin 5 euroa.

Pyttipannupaistos uunissa noin 6 reilua annosta

1 kg pyttipannua (pakastealtaasta)
300 g nakkeja paloiteltuna
1 pieni kesäkurpitsa paloiteltuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna tai valkosipulijauhetta
paprikajauhetta
2 1/2 dl Valio Kolmen Juuston Kermaa

(pinnalle juustoraastetta)

Kaada uunivuokaan pyttipannu, sekoita joukkoon nakkipalat, kesäkurpitsapalat, hienonnettu valkosipuli ja paprikajauhe.
Kaada joukkoon Kolmen Juuston Kerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Ripottele pinnalle kevätsipulia silppuna.

Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.