1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (17 arvostelua, keskiarvo: 3,71 / 5)
Ladataan...

Työ- ja tarhapäivien päätteeksi kurnii niin isot kuin pienetkin vatsat. Silloin kaivataan helppoja ja nopeita reseptejä, jotka maistuvat koko perheelle. Tässä yksi sellainen.

Pikku Prinssin nakkipasta

vettä
suolaa
250 g Torino vehnänalkio + kalsium -pastaa

tilkka öljyä
1 sipuli varsineen
2 porkkanaa ohuina viipaleina tai suikaleina
300 g HK Pikku Prinssi nakkeja
100-200 g kirsikka-, tai miniluumutomaatteja
200 g Viola paprika-chili -tuorejuustoa
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
2 dl kermaa
mustapippuria
suolaa

Laita vesi kiehumaan, lisää suola ja pasta. Keitä kunnes pasta on melkein kypsää.
Valuta.

Kuumenna tilkka öljyä pannulla, paista sipulia ja porkkanoita hetki, lisää nakit ja tomaatit, kääntele hetkinen.
Lisää joukkoon tuorejuusto, valkosipuli, kerma ja mustapippuri.
Kuumenna. Mausta valmis ruoka ripauksella suolaa.
Tarjoa yhdessä pastan kanssa.

Vinkki! Voit korvata ohjeen vehnänalkio pastan toisella pastalla ja paprika-chilituorejuuston toisen makuisella tuorejuustolla tai esimerkiksi sulatejuustolla.