1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (133 arvostelua, keskiarvo: 3,61 / 5)
Ladataan...
Tämä mehevä peruna-makkaravuoka valmistuu helposti uunissa. Mikäli haluat helpottaa ruoanlaittoa, osta valmiiksi viipaloituja perunoita pakastealtaasta.

Peruna-makkaravuoka
4 annosta


reilu kilo perunoita kuorittuina ja viipaloituina
1 pkt HK:n sinistä lenkkiä viipaleina
3-4 tomaattia viipaleina
suolaa
paprikajauhetta
sipulia/sipulijauhetta
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk Valion kolmen juuston kermaa
pinnalle juustoraastetta

Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain peruna-, makkara- ja tomaattiviipaleet. Ripottele perunakerrosten päälle aina hieman suolaa, paprikajauhetta ja sipulijauhetta/sipulisilppua.

Sekoita keskenään tomaattimurska ja kolmen juuston kerma, valuta neste vuoan pinnalle siten että se valuu kerrosten väleihinkin.
Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 200-asteisessa uunissa kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.