1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua. Keskiarvo: 4,89/5)

Milloin viimeksi olet valmistanut uunimakkaraa? Tämä resepti on julkaistu Suomalaisten kotiruokasuosikit -kirjassa. Kirja sisältää nimensä mukaisesti suomalaisten arjessa eniten valmistamia ruokia.

Voit tilata kirjan täältä: Hellapoliisi – Kotiruokasuosikit

Perinteinen uunimakkara
2-4 annosta

500 g lenkkimakkaraa
200 g miniluumutomaatteja tai kirsikkatomaatteja
2 rkl sinappia
150 g juustoraastetta

Poista lenkkimakkarasta keinosuoli ja leikkaa ne halutessasi sopivan kokoisiksi annospaloiksi.
Viillä makkaraan viiltoja ja laita niihin tomaatteja ja sinappia. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes makkara on kuumaa ja juusto sulanut sopivasti pinnalle.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.