1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (15 arvostelua. Keskiarvo: 4,53/5)

Pekonilla vuorattu makkara maistuu varmasti makkaran ystäville. Sisään voit kätkeä sinappia, tomaatti-, ja juustoviipaleita.
Tarjoa lisäksi kuohkeaa perunasosetta ja valkosipulilla maustettuja vihreitä papuja.

Pekoninen uunilenkki
n. 4 annosta

500 g Hk:n metrilenkkiä
1-2 tomaattia viipaleina
n. 100 g emmentaljuustoa
sinappia
2 pkt (n. 300 g) Amerikan pekonia
300 g vihreitä papuja pakastealtaasta
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

Leikkaa makkaraan viiltoja. Paina niihin tomaatti-, ja juustoviipaleet. Mausta sinapilla.
Kieritä makkaran ympärille pekonia.
Laita uunivuoan pohjalle vihreitä papuja ja silputtuja valkosipulinkynsiä.
Nosta päälle makkara. Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on rapea.