1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (46 arvostelua, keskiarvo: 3,85 / 5)
Ladataan...

Nakkikastike, yksi lasten suosikkiruoista valmistuu näppärästi työpäivän jälkeen.
Perunasoseen valmistusta voit helpottaa kuorimalla perunat edellisenä iltan valmiiksi ja säilyttää kylmässä vedessä jääkaapissa.

Nakkikastike

 

1 sipuli silputtuna
500 g nakkeja paloiteltuina
1 dl vehnäjauhoja
n. 1 l vettä
pari rkl sinappia
n. 1 dl ketsuppia tai 70 g tomaattipyreetä
suolaa maun mukaan

Silppua
sipuli ja paloittele nakit. Kääntele molempia kuumassa kattilassa
rasvassa. Lisää joukkoon vehnäjauhot, pyörittele aineksia hetki
kattilassa, lisää vesi ja muut aineet. Keitä miedolla lämmöllä
kymmenisen minuuttia. Tarkista maku.