1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Mikäli siskonmakkarat alkavat kyllästyttää keittona, kokeile siskonmakkarapihvejä tai pyöryköitä, todella herkullisia!


Makkarapyöryköitä
n. 25 kpl

400 g siskonmakkaroita
2 tl paprikajauhetta
1/2 dl soijarouhetta
1 muna

voita tai margariinia paistamiseen

Purista siskonmakkarat suolista, sekoita joukkoon paprikajauhe, soijarouhe ja muna.
Taikina jää melko löysäksi.

Kuumenna rasva pannussa. Muotoile kostutetuin käsin pieniä pyöryköitä ja paista kuumassa pannussa molemmin puolin.

Viherpippurikastike

1/2 l vettä
1 Maggin vähäsuolainen ja vähärasvainen lihaliemikuutio
1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kermaa
reilusti viherpippureita

Kuumenna kasarissa vesi ja liemikuutio höyryävän kuumaksi.
Hämmennä joukkoon keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja kerma, anna kiehua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.
Rouhi kastikkeeseen reilusti (n. 40-50 kpl) viherpippuria.
Tarkista maku.

Lisää pyörykät kastikkeeseen ja kuumenna.
Tarjoa lisäksi perunasosetta.