1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (27 arvostelua, keskiarvo: 3,37 / 5)
Ladataan...

Meillä syödään makkararuokia todella harvoin. Tein muutama päivä sitten pitkästä aikaa makkarakastiketta ja kylläpä maistuikin herkulta. En käristellyt jauhoja, joten kastike on aika vaaleaa.

Makkarakastike

tilkka öljyä tai margariinia
1 sipuli silppuna
400 g makkaraa kuutioina
n. 1 dl vehnäjauhoja
1 l vettä
1 dl ketsuppia
1-2 rkl sinappia
1 rkl soijaa

Kuumenna öljy/margariini pannussa, freesaa sipulisilppu ja lisää makkarat, kääntele hetki. Ripottele pinnalle jauhot ja kääntele ne makkaroiden joukkoon. Lisää vesi, ketsuppi, sinappi ja soija. Tarkista maku.