1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Tämä maistuva annos sopii vaikka illanistujaistarjottavaksi. Helppoa ja taatusti maistuvaa. Kokeile!
Nevalan parhaat perunaherkut löydät hyvin varusteltujen kauppojen eineshyllyiltä ja jos et löydä, pyydä tilaamaan. Tuoteperheeseen kuuluu monenlaisia arkea helpottavia tuotteita, joiden maku on upean kermainen ja tuotteet soveltuvat myös keliaakikoille ja laktoositonta ruokavaliota noudattaville.

Chorizomakkaraa, sinappimuusia ja ratatouillea
2-3 annosta

4-6 chorizomakkaraa
600 g Nevalan parhaat perunaherkut, valmis perunamuusi
2 rkl mietoa, karkeaa Dijon-sinappia
2 valkosipulinkynttä
2 sipulia
1 punainen paprika
1 kesäkurpitsa
5 tomaattia
(1 pieni munakoiso)
2 rkl rypsiöljyä
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
kuivattua tai tuoretta rakuunaa tai timjamia

Ota chorizomakkarat huoneenlämpöön odottamaan paistamista.
Laita valmis perunamuusi kattilaan yhdessä Dijon-sinapin kanssa. Sekoita ja kuumenna.
Valmista ratatouille. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi. Paloittele paprika ja kesäkurpitsa reiluiksi suupaloiksi. Lohko tomaatit ja paloittele munakoiso mikäli käytät munakoisoa.
Kuumenna rypsiöljy ja paista kasviksia hetki kovalla lämmöllä. Mausta rouhitulla mustapippurilla, suolalla, rakuunalla tai timjamilla. Tarkista maku.
Paista chorizomakkarat käännellen ja tarkista että muusi on vielä kuumaa.
Kokoa annokset lautaselle ja tarjoa heti!

Reseptin on laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössa Nevalan Kypsät perunaherkut

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.