1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arvostelua, keskiarvo: 4,15 / 5)
Ladataan...

Nyt on vegaanisen piiraan valmistus ja tarjoilu helppoa!
Kauppojen pakastealtaasta löydät Myllyn Paras Ruokapiirakkataikinat, jotka soveltuvat nimestään huolimatta myös makeiden piiraiden valmistukseen.
Marjapiiraat ovat aina takuuvarmoja suosikkeja ja niin myös vegaanisena. Tämä piiras on taivaallista ja voit käyttää siihen omia suosikkimarjojasi. Ja katso miten helppoa sen valmistus on!

Vegaaninen marjapiiras
8-10 annosta

1 Myllyn Paras Neljän Viljan Ruokapiirakkataikina
3-5 dl tuoreita tai pakastemarjoja (esim. mansikka, mustikka, mustaherukka, vadelma, kirsikka tai tyrni)
4 dl vanilja-soijajogurttia
¾ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Ota Ruokapiirakkataikina huoneenlämpöön ja anna taikinan hieman pehmetä.
Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun piirasvuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm. Paista pohjaa 225-asteessa 10 minuuttia.
Ripottele pinnalle marjat.
Sekoita vanilja-soijajogurtin joukkoon sokeri ja vaniljasokeri.
Mikäli käytät maustamatonta soijajogurttia, lisää sokerin määrää ja tarkista maku.
Kaada seos marjojen päälle ja jatka kypsentämistä 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta alkaa jähmettyä.
Tarjoa jäähtyneenä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.