Vadelma-Mariannepiirakka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tämä piirakka on parhaimmillaan jääkaappikylmänä.

Vadelma-Mariannepiirakka

Pohja:
150 g margariinia tai voita
1 dl sokeria
1 muna
3 dl puolikarkeita ydinspelttijauhoja tai vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
2 pss Ekströmsin Fresta vaniljakastikejauhetta
n. 4 dl maitoa
1 dl Mariannecrushia (leivontahyllystä)
4 dl vadelmia

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna vatkaten, sekä lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita kulhossa vaniljakastikejauhe ja maito, anna seistä hetki, lisää joukkoon Mariannecrush.

Ripottele pohjalle vadelmat, kaada vanilja-Marianneseos pinnalle, levitä tasaiseksi.
Paista piirakkaa 200 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä