
- Annoksia: 25
- Valmistusaika: 30 minuuttia
- Annos: illanistujaiset, neljälle, perheelle
Omena-murupiirakka
Ainekset
- voi - 250 g
- sokeri - 3 ½ dl
- vehnäjauho - 6 dl
- mantelijauhe - 1 dl
- leivinjauhe - 1 rkl
- vaniljasokeri - 2 tl
- kananmuna - 3
- kerma - 1 dl
- maito - (vaihtoehto)
- Pinnalle:
- bonne omenasose - 4-5 dl
Tämä omena-murupiirakka maistuu niillekin, joille ei piirakan sattumat ole mieleen. Tasainen piiras syntyy Bonne 100 % Omenasoseesta, joka ei sisällä lisättyä sokeria. Tuote on täysin käyttövalmis.
Omena-murupiirakka
uunipellillinen, noin 25 annospalaa
250 g voita
3 ½ dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 dl mantelijauhetta
1 rkl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
1 dl kermaa tai maitoa
Pinnalle:
4-5 dl Bonne Omenasosetta

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokeri, vehnäjauhot, mantelijauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Ota sivuun 2 desilitraa muruista taikinaa.
Lisää lopputaikinaan kananmunat ja kerma sekoittaen.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Valuta pinnalle omenasose ja ripottele päälle murutaikina.
Paista piirakkaa 200-asteessa uunin keskiritilätasolla 15-20 minuuttia tai kunnes piirakka on kauniin värinen ja näyttää kypsältä.
Jäähdytä hetki ja leikkaa neliöiksi. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.
Vinkki!
Vehnäjauhot voi korvata halutessasi gluteenittomalla jauhoseoksella.
Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Bonne reseptejä:
Tästä löydät kaikki BONNE reseptit

- Annoksia: 25
- Valmistusaika: 30 minuuttia
- Annos: illanistujaiset, neljälle, perheelle
Omena-murupiirakka
Ainekset
- voi - 250 g
- sokeri - 3 ½ dl
- vehnäjauho - 6 dl
- mantelijauhe - 1 dl
- leivinjauhe - 1 rkl
- vaniljasokeri - 2 tl
- kananmuna - 3
- kerma - 1 dl
- maito - (vaihtoehto)
- Pinnalle:
- bonne omenasose - 4-5 dl