1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Oletteko käyttäneet leivonnassa Jyväshyvän Mustikkaisia keksejä?
Keksit sisältävät kuivattua mustikkaa ja maistuvat reilusti mustikalta.

Kekseistä sai helpon ja maistuvan pohjan marjaisalle rahkapiirakalle.
Valmista pohjaa ei olisi uskonut kekseistä valmistetuksi. Se oli pehmoinen ja erittäin miellyttävä rakenteeltaan.
Suosittelen kokeilemaan myös muille piiraille!

Mustikka-boysenmarjarahkapiirakka

Pohja:
30 kpl Jyväshyvä Mustikkainen -keksejä murustettuna
n. 70 g juoksevaa margariinia

Täyte:
2 dl boysenmarjoja
2 dl mustikoita
250 g vaniljarahkaa
250 g maitorahkaa
2 munaa
n. 1 dl ruokokidesokeria
2 tl vaniljasokeria

Sekoita keskenään keksinmurut ja juokseva margariini.
Painele seos piirasvuoan pohjalle. Ripottele päälle marjat.

Sekoita kulhossa vaniljarahka, maitorahka, munat, ruokokidesokeri ja vaniljasokeri.
Kaada seos marjojen päälle.
Paista 200 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla puolisen tuntia, tai kunnes piiras on hyytynyt pinnalta.