1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tee piirakka halkaisijaltaan 18-20
cm vuokaan tai tuplaa täytemössö, mikäli  haluat paksumman piirakan,
jos käytät "normikokoista" piirasvuokaa.

Mandariini-juustopiirakka

Pohja:

200 g keksejä murustettuna
1 tl kanelia
4 rkl fariinisokeria
50-70 g margariinisulaa 

Sekoita
ainekset sekaisin ja painele seos leivinpaperilla vuorattuun
piirakkavuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa uunin keskiritilätasolla
n. 10 minuuttia, anna jäähtyä hetki.

Täyte:

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk säilykemandariineja + 4 rkl mandariinilientä
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

pinnalle: Wienernougar crushia

Levitä
mandariinilohkot piirakkapohjan päälle ja levitä päälle notkistettuun
tuorejuustoon sekoitettu mandariiniliemi, sokeri ja vaniljasokeri.
Ripottele pinnalle Wienernougat crush.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 30-40 minuuttia eli kunnes juustotäyte on jähmettynyt.

Anna piiraan jäähtyä täysin ennen tarjoilua tai tarjoa se jääkaappikylmänä.