Vuohenjuusto-viikunatortut

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

30 annosta
  • 1 kg Myllyn Paras Torttutaikinalevy
Täyte:
  • 200-250 g vuohenjuusto
  • 2-3 tuore viikuna
Voiteluun:
  • 1-2 kananmuna

Pikkujouluaika on käsillä ja viilenevät illat houkuttavat glögin ja pikkusuolaisten äärelle. Myllyn Paras torttutaikinalevyistä valmistat nopeasti herkulliset suolaiset tarjottavat erilaisia täytteitä vaihtamalla. Pimeään aikaan sopivat erilaiset juustot ja mukavan makea viikuna.
Sujauta täytteeksi vuohenjuustoa ja viikunaa, tämä yhdistelmä on tyylikäs ja maistuva.

Vuohenjuusto-viikunatortut
20-30 kappaletta

1 kg Myllyn Paras Torttutaikinalevyjä

Täyte:
200-250 g vuohenjuustoa
2-3 tuoretta viikunaa

Voiteluun:
1-2 kananmunaa

Ota torttutaikinalevyt sulamaan ja levitä ne leivontalaudalle vieretysten.
Ota sulaneista levyistä pyöreällä muotilla tai juomalasilla ympyröitä. Nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Laita ympyrän toiselle puolelle nokare vuohenjuustoa ja lohko viikunaa.
Kaulitse ylijääneistä taikinapaloista levy ja ota lisää kuvioita.
Käännä tortut puolikuun muotoon ja painele reunat sormilla kiinni.
Voitele tortut kananmunalla ja paista 200-225 -asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
Tarjoa hieman lämpiminä.
Säilytä jääkaapissa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä