1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelut, Keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Vaniljakreemi-pullia

0,5 l maitoa
1 hiiva
1 tl suolaa
1 rkl kardemummaa
2 dl sokeria
(1 muna)
n 12 dl vehnäjauhoja
200 g margariinia/voita

Täyte: 2 dl vaniljakreemijauhetta + 5 dl maitoa/vettä
persikkaviipaleita ja kirsikoita
munaa voiteluun

Lämmitä
maito kädenlämpöiseksi, murenna joukkoon hiiva. Lisää suola,
kardemumma, sokeri ja muna. Alusta taikinaan jauhot. Sekoita lopuksi
joukkoon vielä sulatettu margariini/voi. Ripottele pinnalle hieman
vehnäjauhoja. Kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.

Leivo
taikinasta 20 pikkupullaa. Kohota leivinpaperilla vuoratulla
uunipellillä liinan alla. Huomioi, että pullat litistetään, joten laita
ne pellille väljästi. Painele lasin pohjalla pulliin kolo. Täytä
vaniljakreemillä. Laita halutessasi päälle vielä persikkaviipale ja
kirsikka. Voitele pullan reunat munalla. Paista 225 asteisessa uunissa
n 15 minuuttia.

HUOM! Taikina jää melko löysäksi, mutta lopputulos onkin sitten ihanan pehmoinen!

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.